AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütsü yakmak

Kahve falında tütsü yakmak

Kahve falında tütsü yakmak uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, emeklerinin karşılığını alacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, gözden düşeceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında tütsü yakmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı düşüncelerden uzak geçirmekle kendinizi yenileyebilir konulara daha kolay çözüm getirebilirsiniz.

Kahve falında tütsü yakmak dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında tütsü koklamak güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine delalettir.

Kahve falında tütsü görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tütsü almak sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında kalem yakmak büyük oranda kazanç elde edeceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında tül yakmak hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ocakta ateş yakmak uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında talaş yakmak aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir