AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasıyla tartışmak

Kahve falında babasıyla tartışmak

Kahve falında babasıyla tartışmak hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasıyla tartışmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlık ilişkilerinizi kuvvetlendirmenizi sağlayabilecek keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında anne babayla tartışmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında anne ve babayla tartışmak başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babayla kavga etmek tartışmak aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen babayla tartışmak çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasıyla tartışmak sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sorumluluk alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen babasıyla tartışmak kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babasıyla tartışmak sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babayla tartışmak dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, makbul olan şeylere delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir