AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve babayla tartışmak

Kahve falında anne ve babayla tartışmak

Kahve falında anne ve babayla tartışmak atılan adımların zarar getireceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, yaşam refahının düşeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, satışların düşeceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına yorulur.

Kahve falında anne ve babayla tartışmak gördüyseniz:

  • Sunabileceklerinizden faydalanabilecek kişiler olabilir.

Kahve falında anne babayla tartışmak çok büyük menfaatler kazanacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne ve babayla tartışmak sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, beklentilerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babayla tartışmak büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen babasıyla tartışmak gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında ölen babayla tartışmak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş babasıyla tartışmak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına işarettir.

Kahve falında babayla kavga etmek tartışmak ipliklerini pazara çıkaracağına, yeni bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasıyla tartışmak bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir