AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayla tartışmak

Kahve falında babayla tartışmak

Kahve falında babayla tartışmak böylece kendine güveneceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, işlerin aksayacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine delalettir.

Kahve falında babayla tartışmak gördüyseniz:

  • Yedek bir plana ihtiyacınız var.

Kahve falında ölen babayla tartışmak son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babayla kavga etmek tartışmak yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına delalet eder.

Kahve falında anne babayla tartışmak maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına yorulur.

Kahve falında ölen babasıyla tartışmak nice noksanlık içinde olduğuna, rahat edeceğine ve huzur duyacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babayla tartışmak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya delalettir.

Kahve falında anne ve babayla tartışmak çeşitli gelişmeler yaşayacağına, amacına ulaşabileceğine delalet eder.

Kahve falında babayla tartışmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babasıyla tartışmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir