AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babasıyla tartışmak

Kahve falında ölmüş babasıyla tartışmak

Kahve falında ölmüş babasıyla tartışmak işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babasıyla tartışmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerilime rağmen, kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz, belli plan veya projelerinizin dikkate alınmasını sağlayabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında anne babayla tartışmak sıkıntılarını çözeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine delalettir.

Kahve falında babayla tartışmak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında babasıyla tartışmak başarılarının kalıcı olacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına işarettir.

Kahve falında anne ve babayla tartışmak sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında babayla kavga etmek tartışmak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında ölen babayla tartışmak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş babayla tartışmak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen babasıyla tartışmak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir