AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen babayla tartışmak

Kahve falında ölen babayla tartışmak

Kahve falında ölen babayla tartışmak çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, zarara gireceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen babayla tartışmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların ilerlemesi veya gelişmesi için diğerlerinin harekete geçmesini beklememeli, siz harekete geçmelisiniz.

Kahve falında ölen babasıyla tartışmak kendi içindeki gücü keşfedeceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş babasıyla tartışmak zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babayla tartışmak çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında babasıyla tartışmak kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babayla tartışmak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında babayla kavga etmek tartışmak keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen babayla tartışmak elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında anne babayla tartışmak özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, insanlara iyilik yapmaya işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir