AnaSayfa / Genel / Kahve falında şort satın almak

Kahve falında şort satın almak

Kahve falında şort satın almak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, istihdam edeceğine yorulur.

Kahve falında şort satın almak gördüyseniz:

  • Karşılıklı eleştiri ya da şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında şort satın almak çok başarılı işler gerçekleştireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine inanılır.

Kahve falında şort aldığını görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına inanılır.

Kahve falında siyah şort görmek dayanışma içinde kalacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz şort görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında kısa şort giymek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şortla gezmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini şortla görmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi şort giymek kişinin gönlünü alacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir