AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu portakal görmek

Kahve falında turuncu portakal görmek

Kahve falında turuncu portakal görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına tabir olunur.

Kahve falında turuncu portakal gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmekte gönüllü olmanız yeni arkadaşlıklar doğurabilir.

Kahve falında turuncu portakal görmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına delalet eder.

Kahve falında mandalina portakal toplamak sorunlarının günden güne azalacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman portakal görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı portakal yemek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında portakal suyu ikram etmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında elma ve portakal yemek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında portakal tatlısı yemek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında portakal muz görmek kulluk derecesinin artmasına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir