AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu kurbağa görmek

Kahve falında turuncu kurbağa görmek

Kahve falında turuncu kurbağa görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, sonra kendi işini kuracağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, zenginlik kazanacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, malının artmasına, bereketlenmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu kurbağa gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda karışıklıklar veya tartışmalı durumlar olabilir.

Kahve falında turuncu kurbağa görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kara kurbağa görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye işarettir.

Kahve falında çiğ kurbağa yediğini görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık ve kurbağa görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında denizde kurbağa görmek elinin darlık görmeyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi kurbağa görmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş kurbağa görmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına inanılır.

Kahve falında çiğ kurbağa yemek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir