AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık ve kurbağa görmek

Kahve falında balık ve kurbağa görmek

Kahve falında balık ve kurbağa görmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık ve kurbağa gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda kili ilişkileriniz veya iş birlikleriniz dikkat gerektiriyor.

Kahve falında balık ve kurbağa görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine yorulur.

Kahve falında bir tane kurbağa görmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına yorulur.

Kahve falında akvaryumda kurbağa görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında kurbağa topluluğu görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurbağadan korktuğunu görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kurbağa görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çekirge ve kurbağa görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kurbağalar görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir