AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kurbağa görmek

Kahve falında kara kurbağa görmek

Kahve falında kara kurbağa görmek yeni bir ortama gireceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, sorunların atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara kurbağa gördüyseniz:

  • Alışverişe çıkmak veya arkadaşlarla planlar yapmak türünde keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında kara kurbağa görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, geçiminin zor hale geleceğine işarettir.

Kahve falında çekirge ve kurbağa görmek zarara gireceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına rivayet eder.

Kahve falında sıçrayan kurbağa görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına işarettir.

Kahve falında turuncu kurbağa görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işarettir.

Kahve falında şişen kurbağa görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında canlı kurbağa yemek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında kaplumbağa ve kurbağa görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında kavanoz içinde kurbağa görmek üzüleceğine ve kırılacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir