AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu kıvırcık saç görmek

Kahve falında turuncu kıvırcık saç görmek

Kahve falında turuncu kıvırcık saç görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına yorulur.

Kahve falında turuncu kıvırcık saç gördüyseniz:

  • Genelde çevrenizdeki kadınlarla iyi ilişkiler kurabileceksiniz.

Kahve falında turuncu kıvırcık saç görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını uzun ve kıvırcık görmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kıvırcık saçlı olduğunu görmek yüksek diploma alacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına işarettir.

Kahve falında kıvırcık saçı düz görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına yorulur.

Kahve falında saçları kıvırcık yapmak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işaret eder.

Kahve falında kıvırcık siyah saç görmek makam ve söz sahibi olacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında saçları kıvırcık görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, dertlerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıvırcık saçlı birini görmek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir