AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıvırcık saçlı birini görmek

Kahve falında kıvırcık saçlı birini görmek

Kahve falında kıvırcık saçlı birini görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıvırcık saçlı birini gördüyseniz:

  • Kapasitenizi veya yeteneklerinizi sorgulamadan bazı iş, görev veya sorumluluklara talip olmuş olabilirsiniz.

Kahve falında kıvırcık saçlı bebek görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, maddi güç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında düz saçın kıvırcık olduğunu görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Kahve falında saçları kıvırcık yapmak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düz saçı kıvırcık görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalet eder.

Kahve falında saçını uzun ve kıvırcık görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçın kıvırcık olduğunu görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, hayatın tadına varacağına işaret eder.

Kahve falında kıvırcık saçlı olduğunu görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıvırcık saçı düz görmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir