AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kabak görmek

Kahve falında yeşil kabak görmek

Kahve falında yeşil kabak görmek dertlerine derman arayacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil kabak gördüyseniz:

  • Daha akla yatkın sözler söyleyebilmek için heyecanınızı veya sinirlerinizi yatıştırmanız gerekebilir.

Kahve falında yeşil kabak yemek içinin ve kafasının rahatlayacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalında yeşil kabak görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına yorulur.

Kahve falında taze yeşil kabak görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, yol yordam öğretileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil kabak yemeği görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kabak görmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeden kabak toplamak sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına tabir olunur.

Kahve falında iri kabak görmek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kabak oymak büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir