AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında yeşil kabak görmek

Kahve falında dalında yeşil kabak görmek

Kahve falında dalında yeşil kabak görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, seyahatlere katılacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalında yeşil kabak gördüyseniz:

  • Belirsizlik içeren konulara rağmen duygusal riskler alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında dalında yeşil kabak görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına işarettir.

Kahve falında dalından kabak koparmak harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına yorulur.

Kahve falında dalında kabak görmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil kabak yemeği görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil kabak yemek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına yorulur.

Kahve falında taze yeşil kabak görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil kabak görmek hastalıklarının azalacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil dal görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir