AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu çekirge görmek

Kahve falında turuncu çekirge görmek

Kahve falında turuncu çekirge görmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, fakir çocukları giydireceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu çekirge gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmanızı sağlayabilecek maddi bir girişimde bulunabilirsiniz.

Kahve falında turuncu çekirge görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında çekirgeden korkmak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çekirgenin zıpladığını görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında evinde çekirge görmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstünde çekirge görmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına işaret eder.

Kahve falında çekirgeye basmak ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında sırtında çekirge görmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına delalettir.

Kahve falında kafada çekirge görmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir