AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirgeye basmak

Kahve falında çekirgeye basmak

Kahve falında çekirgeye basmak onun kıymetini her daim bileceğine, malından ve parasından olacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, kederden ve stresten kurtulacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çekirgeye basmak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamları gereğinden fazla küçümsüyor olabilirsiniz.

Kahve falında çekirgeye basmak müjdeli bir haber alacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında ölmüş çekirge görmek onlara galip geleceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zıplayan çekirge görmek yönetici makamına oturacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz çekirge görmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, rakiplerine yenileceğine işarettir.

Kahve falında elinde çekirge görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çekirge tutmak edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine işarettir.

Kahve falında çekirge beslemek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çekirge kovalamak anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir