AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünde çekirge görmek

Kahve falında üstünde çekirge görmek

Kahve falında üstünde çekirge görmek zengin için yoksulluğa, yaşam şartlarının iyileşeceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, gözyaşına boğulacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında üstünde çekirge gördüyseniz:

  • Size telkin edilmek istenilen fikirleri iyice süzgeçten geçirmelisiniz.

Kahve falında üstünde çekirge görmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok çekirge görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çekirge kovalamak sevinç ve sürura, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çekirge doğurmak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında altın çekirge görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında çekirgeden korkmak yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah çekirge görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında büyük çekirge öldürmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir