AnaSayfa / Genel / Kahve falında turşuluk kelek görmek

Kahve falında turşuluk kelek görmek

Kahve falında turşuluk kelek görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, kendi çok iyi hissedeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında turşuluk kelek gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekmektedir.

Kahve falında kelek turşusu görmek yeni bir başlangıç yapmaya, hayatının güllük gülistanlık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında turşuluk kelek görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında kelek tarlası görmek İslami olarak günahlarının artacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına yorulur.

Kahve falında kelek görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında kavun kelek görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil kelek görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında kelek karpuz görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kelek yemek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir