AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kelek görmek

Kahve falında yeşil kelek görmek

Kahve falında yeşil kelek görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, hayır işleri yapacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kelek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmakta fayda var.

Kahve falında yeşil kelek görmek müşterilerinin çoğalacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında kelek görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, emrinde insan çalıştıracağına işaret eder.

Kahve falında kelek karpuz görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında kelek karpuz kesmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavun keleği görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelek karpuz yemek tecrübelerini aktaracağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında kelek yemek hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında kelek turşusu görmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir