AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun kelek görmek

Kahve falında kavun kelek görmek

Kahve falında kavun kelek görmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavun kelek gördüyseniz:

  • Doğru gitmeyen durumlarla karşılaşırsanız aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında kelek kavun yemek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına yorulur.

Kahve falında kavun keleği görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, kısmetinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavun kelek görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelek karpuz görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelek yemek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kelek görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine delalettir.

Kahve falında turşuluk kelek görmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kelek tarlası görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir