AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelek turşusu görmek

Kahve falında kelek turşusu görmek

Kahve falında kelek turşusu görmek huzur içinde yatacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kelek turşusu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden beklentileriniz varsa hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında turşuluk kelek görmek sorunların ve dertlerin biteceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelek turşusu görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kelek görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, nazara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kelek karpuz yemek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kelek görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında kavun kelek görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında kelek karpuz kesmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya tabir olunur.

Kahve falında kelek karpuz görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir