AnaSayfa / Genel / Kahve falında turşu satmak

Kahve falında turşu satmak

Kahve falında turşu satmak bir üniversitede hoca olunacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında turşu satmak gördüyseniz:

  • Asıl hedeflerinizi unutmamalı, tartışmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında turşu satmak bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birisine turşu vermek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salatalık turşusu kurmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında turşu kavurmak kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına işarettir.

Kahve falında tabakta turşu görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil salatalık turşusu görmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kornişon turşu görmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında turşu yaptırmak çok mutlu olunacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir