AnaSayfa / Genel / Kahve falında salatalık turşusu kurmak

Kahve falında salatalık turşusu kurmak

Kahve falında salatalık turşusu kurmak ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine yorulur.

Kahve falında salatalık turşusu kurmak gördüyseniz:

  • Yatırımsal fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında salatalık turşusu kurmak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine yorulur.

Kahve falında biber turşusu kurmak hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına delalet eder.

Kahve falında turşuluk salatalık görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında salatalık turşusu görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında salatalık turşusu yemek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında salatalık turşusu yediğini görmek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil salatalık turşusu görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bağdaş kurmak darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir