Kahve falında birisine turşu vermek

Kahve falında birisine turşu vermek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında birisine turşu vermek gördüyseniz:

  • Belli konularda seçim yapmak istiyorsanız zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında ölüye turşu vermek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında turşu koymak içebileceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine delalet eder.

Kahve falında turşu bidonları görmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turşuyu dökmek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına delalet eder.

Kahve falında karışık turşu görmek değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine alamet eder.

Kahve falında acı turşu biber görmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karpuz turşusu görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında turşu kurduğunu görmek daha fazla yakınlaşacağına, bütçesinin genişleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top