AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz turp görmek

Kahve falında beyaz turp görmek

Kahve falında beyaz turp görmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz turp gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden kaçının.

Kahve falında beyaz turp görmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz turp yemek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil turp görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı turp yemek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında turp yediğini görmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında turp görmek iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında havuç turp görmek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, keyifli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kara turp görmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir