AnaSayfa / Genel / Kahve falında türkü çağırmak

Kahve falında türkü çağırmak

Kahve falında türkü çağırmak kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, çok hayırlı işlere girileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında türkü çağırmak gördüyseniz:

  • Kimse zorlanmalara tahammül edemeyebilir.

Kahve falında türkü çağırmak aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında türkü söyleyen birini görmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında türkü söylediğini görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında kına türküsü söylemek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, hayat boyu desteği olacağına tabir olunur.

Kahve falında saz çalıp türkü söylemek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında ünlü bir türkücü görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında türkü söyleyeni görmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şarkı türkü söylemek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, çok sevileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir