AnaSayfa / Genel / Kahve falında türkü söyleyen birini görmek

Kahve falında türkü söyleyen birini görmek

Kahve falında türkü söyleyen birini görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine yorulur.

Kahve falında türkü söyleyen birini gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin da düzene girdiğini görmek sizi rahatlatabilir.

Kahve falında türkü çağırmak parlak bir kariyere sahip olunacağına, kısmetlerinin bol olacağına yorulur.

Kahve falında türkü söyleyeni görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında türkü dinlemek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, hayırlı günlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında kına türküsü söylemek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında ünlü bir türkücü görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında türkü söylediğini görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında türkü duymak kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında şarkı türkü söylemek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir