AnaSayfa / Genel / Kahve falında geziye çıkmak

Kahve falında geziye çıkmak

Kahve falında geziye çıkmak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında geziye çıkmak gördüyseniz:

  • Yani çalışmalarınızda dikkat çektikçe bazı kişiler işlerinizi baltalayabilirler.

Kahve falında otobüsle geziye çıkmak mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına işaret eder.

Kahve falında geziye çıkmak çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okulla geziye gitmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, düşünceli ve dalgın olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında turistik gezi yapmak işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gezi teknesi görmek bol nimete kavuşacağına, malının da eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gezi düzenlemek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yat gezisi görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tekne gezisi görmek eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir