AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbeye gitmek

Kahve falında türbeye gitmek

Kahve falında türbeye gitmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, bekarlar için evlenmeye, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine delalettir.

Kahve falında türbeye gitmek gördüyseniz:

  • Mesleki ya da eğitimle ilgili konularda çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında türbe ziyaretine gitmek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, endişelerinin son bulacağına işarettir.

Kahve falında mevlanaunın türbesine gitmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında türbeye gideceğini görmek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında türbelere gitmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına işarettir.

Kahve falında türbeye gidememek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil türbeye gitmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında türbeye gitmek istemek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir türbeye gitmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir