AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbeye dua etmek

Kahve falında türbeye dua etmek

Kahve falında türbeye dua etmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında türbeye dua etmek gördüyseniz:

  • İş yaşamınızdaki rahatlık, diğer konulardaki sorunlarınıza rahatça eğilmenize imkan verecek.

Kahve falında evliya türbesinde dua etmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine alamet eder.

Kahve falında türbe dua okumak karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine işaret eder.

Kahve falında türbe görüp dua etmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya delalet eder.

Kahve falında türbe dua etmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına işaret eder.

Kahve falında bir türbede dua etmek elinin darlığa düşmeyeceğine, bereket ve huzur geleceğine delalet eder.

Kahve falında türbede dua etmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret eder.

Kahve falında türbeye dua etmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mevlana türbesinde dua etmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir