AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbe dua okumak

Kahve falında türbe dua okumak

Kahve falında türbe dua okumak fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında türbe dua okumak gördüyseniz:

  • Dedikodulardan sakınmak istiyorsanız, özel hayatınızı sır olarak saklamalısınız.

Kahve falında türbe dua okumak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında türbede dua okumak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mevlana türbesinde dua etmek parasal kaygılardan kurtulacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında türbeye dua etmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında türbe görüp dua etmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine tabir olunur.

Kahve falında türbe dua etmek ileride çok zengin biri olacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bir türbede dua etmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında evliya türbesinde dua etmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir