AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbede dua etmek

Kahve falında türbede dua etmek

Kahve falında türbede dua etmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına delalettir.

Kahve falında türbede dua etmek gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadığınız hayalkırıklıklarının üstesinden gelerek, kendinizde isteklerinizi gerçekleştirme gücünü bulabilirsiniz.

Kahve falında türbe görüp dua etmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında türbeye dua etmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında mevlana türbesinde dua etmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında türbede dua etmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında türbede dua okumak kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, malının artmasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında türbe dua etmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliya türbesinde dua etmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında türbe dua okumak dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir