AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevlana türbesinde dua etmek

Kahve falında mevlana türbesinde dua etmek

Kahve falında mevlana türbesinde dua etmek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, bunu şeref sayacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mevlana türbesinde dua etmek gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız şeyler söyleyebilirsiniz, dikkatli cümleler kurun.

Kahve falında mevlana türbesinde dua etmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mevlanaunın türbesini görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, eşlerin ayrılacağına yorulur.

Kahve falında mevlana türbesini görmek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mevlana türbesine gitmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine işaret eder.

Kahve falında mevlana türbesi görmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret eder.

Kahve falında mevlana hazretlerinin türbesini görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında mevlana türbesini ziyaret etmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına işaret eder.

Kahve falında mevlanaunın türbesine gitmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, kendini bunu başaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir