AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbede gezmek

Kahve falında türbede gezmek

Kahve falında türbede gezmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, ailesi ile mutlu olacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında türbede gezmek gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınız işten ayrılabilir.

Kahve falında türbeleri gezmek fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında türbede gezmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına delalet eder.

Kahve falında türbe gezmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında türbe örtüsü görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abdulkadir geylani hazretlerinin türbesini görmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında türbe açmak sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında bebek türbesi görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çevreye karşı itibarın artacağına delalet eder.

Kahve falında somuncu baba türbesini görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir