AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbe gezmek

Kahve falında türbe gezmek

Kahve falında türbe gezmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, sıkıntılardan kurtulmaya, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında türbe gezmek gördüyseniz:

  • Kolayca başa çıkmanız mümkün olan konular size yapılması imkansız ya da çok zor işler olarak görünebilirler.

Kahve falında türbeleri gezmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında türbe gezmek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Kahve falında türbede gezmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında türbede dua etmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında türbede yasin okumak iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine delalettir.

Kahve falında türbeye gitmek istemek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında türbe görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında türbeye gittiğini görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir