AnaSayfa / Genel / Kahve falında somuncu baba türbesini görmek

Kahve falında somuncu baba türbesini görmek

Kahve falında somuncu baba türbesini görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, manevi olarak hasar alınacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında somuncu baba türbesini gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarının bedelini siz ödememelisiniz.

Kahve falında somuncu baba türbesini görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında somuncu babayı görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, kötü işlere girmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında somun ekmek vermek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına işarettir.

Kahve falında somun yemek söz sahibi olacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında somun fırını görmek hedeflerini tutturacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına işaret eder.

Kahve falında büyük somun ekmek görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak somun görmek falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında somun ekmek yemek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir