AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbeleri gezmek

Kahve falında türbeleri gezmek

Kahve falında türbeleri gezmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, dirliğin bozulabileceğine delalettir.

Kahve falında türbeleri gezmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle aynı şeyleri yapmak istemiyorlarsa, planlarınızı yalnız uygulayabilecek şekilde yapmalısınız.

Kahve falında türbeleri gezmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, alışveriş yapacağına inanılır.

Kahve falında türbe gezmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında türbede gezmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eyüp sultanuın türbesini görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında türbede olmak sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında türbe ziyaretine gitmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına delalettir.

Kahve falında türbenin içine girmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına yorulur.

Kahve falında beyaz türbe görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir