AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdulkadir geylani hazretlerinin türbesini görmek

Kahve falında abdulkadir geylani hazretlerinin türbesini görmek

Kahve falında abdulkadir geylani hazretlerinin türbesini görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, hayırlı kararlar verileceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işarettir.

Kahve falında abdulkadir geylani hazretlerinin türbesini gördüyseniz:

  • Sizi üzecek olan geçici bir ayrılık yaşamanız olasıdır.

Kahve falında abdulkadir geylani hazretlerinin türbesini görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, masraflarının azalacağına yorulur.

Kahve falında abdülkadir geylani hazretlerinin görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında abdulkadir geylani hazretleri görmek olaylı günler geçireceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına delalettir.

Kahve falında abdulkadir geylani türbesini görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına işaret eder.

Kahve falında abdülkadir geylaniyi görmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında abdulkadir geylani hz görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, iyi hissedileceğine tabir olunur.

Kahve falında şeyh abdulkadir geylaniyi görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abdulkadir geylani hz lerini görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir