AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbe ve mezar görmek

Kahve falında türbe ve mezar görmek

Kahve falında türbe ve mezar görmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına delalettir.

Kahve falında türbe ve mezar gördüyseniz:

  • İş hayatınızda aceleci olmamalısınız.

Kahve falında mezar türbe görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında türbede mezar görmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında türbe mezar görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar ve türbe görmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hedeflere ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında türbe ve mezar görmek önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında türbede yemek yemek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde türbe görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında türbeden su içmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, bilakis malının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir