AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbede mezar görmek

Kahve falında türbede mezar görmek

Kahve falında türbede mezar görmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında türbede mezar gördüyseniz:

  • Pek çok şeyin olması mümkün.

Kahve falında mezar türbe görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında türbede mezar görmek kısmetinin kapanacağına, insanları kıracağına yorulur.

Kahve falında türbe ve mezar görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar ve türbe görmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında türbe mezar görmek terfi alacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında türbeye fatiha okumak bunun kendisine büyük güç vereceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine delalet eder.

Kahve falında türbeleri ziyaret etmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sahabe türbesi görmek yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir