AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar türbe görmek

Kahve falında mezar türbe görmek

Kahve falında mezar türbe görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, her geçen gün başarılarının artacağına alamet eder.

Kahve falında mezar türbe gördüyseniz:

  • Bir an da eski arkadaşlarınız, ortaklarınız, müşterileriniz veya akrabalarınızla görüşmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında türbede mezar görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar türbe görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar ve türbe görmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında türbe mezar görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, rızkının sonsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında türbe ve mezar görmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında türbeye el sürmek tutumlu bir yaşam süreceğine, özlem gidereceğine delalettir.

Kahve falında türbenin içine girmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, huzurun bozulacağına işarettir.

Kahve falında türbede para görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, her isteklerinin yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir