AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbede yemek yemek

Kahve falında türbede yemek yemek

Kahve falında türbede yemek yemek rızık eksikliği yaşayacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında türbede yemek yemek gördüyseniz:

  • Sadece sorun, istekleriniz emir telakki edilebilir.

Kahve falında türbede yemek yemek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında türbede lokma yemek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yuşa türbesini görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında türbede olmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında türbeye çıkmak keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına rivayet eder.

Kahve falında eyüp sultan türbesini görmek iş hayatının tamamen bozulacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mevlana türbesini görmek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine inanılır.

Kahve falında türbeden para çalmak yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir