AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbeden para çalmak

Kahve falında türbeden para çalmak

Kahve falında türbeden para çalmak ortaklıklar varsa da bozulacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hayallerine kavuşacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında türbeden para çalmak gördüyseniz:

  • Biraz yan tribünde kalıp, etrafta olan biteni anlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında türbeden para çalmak büyük tartışmaların yapılacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına işaret eder.

Kahve falında türbeye para atmak rahatlayacağına, hafifleyeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında türbeden para almak çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında türbede para görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında para çalmakla suçlanmak ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında paranın çaldırmak alacaklarını tahsil edeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının parasını çalmak geçim sıkıntısı çekeceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının para çaldığını görmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir