AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının saçını görmek

Kahve falında babasının saçını görmek

Kahve falında babasının saçını görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında babasının saçını gördüyseniz:

  • Belirsizlik içeren veya kafa karıştıran konularda duygularınızı ifade edebilirsiniz.

Kahve falında babasını uzun saçlı görmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında babasının saçını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına inanılır.

Kahve falında babasının saçını kesmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, işlerinin tutacağına delalet eder.

Kahve falında babanın saçını kesmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın saçını uzun görmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında babayı uzun saçlı görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında babasının saçını kestiğini görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına delalettir.

Kahve falında babasının hapse girdiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir