AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını uzun saçlı görmek

Kahve falında babasını uzun saçlı görmek

Kahve falında babasını uzun saçlı görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, muradınıza ereceğinize, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, maddi gücünün artacağına, evine bereket geleceğine, kimden akıl soracağına işaret eder.

Kahve falında babasını uzun saçlı gördüyseniz:

  • Bir yandan harekete geçme arzusuyla yanıp tutuşurken, başarısızlığa uğrama korkusu sizi frenliyor.

Kahve falında babanın saçını uzun görmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına inanılır.

Kahve falında babasını uzun saçlı görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına işaret eder.

Kahve falında babayı uzun saçlı görmek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında birini saçları uzun görmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birini saçı uzun görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında saçlarını uzun olduğunu görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının saçını uzun görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçın uzun olduğunu görmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir