AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının hapse girdiğini görmek

Kahve falında babasının hapse girdiğini görmek

Kahve falında babasının hapse girdiğini görmek hoş olmayan sözler işiteceğine, olumsuz haberler alacağına, sorunlarının son bulacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkıyorsunuz.

Kahve falında babamın hapse girdiğini görmek yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının hapse girdiğini görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın hapse girdiğini görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına işarettir.

Kahve falında bir tanıdığının hapse girdiğini görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annemin hapse girdiğini görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında birini hapse girdiğini görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının hapse girdiğini duymak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Kahve falında tanıdığının hapse girdiğini görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir