AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbana girmek

Kahve falında türbana girmek

Kahve falında türbana girmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında türbana girmek gördüyseniz:

  • Doğru yatırım ya da bütçe yapmanız durumunda bazı anlaşmalar yapılabilir veya paralar kazanılabilir.

Kahve falında türbana girmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında türbanlı gelinlik giymek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında açık birini türbanlı görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını türbanlı görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz türban takmak sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini türbanlı görmek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi türban görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine inanılır.

Kahve falında türbanlı kadın görmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, dertlerin bölüşüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir