AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini türbanlı görmek

Kahve falında kendini türbanlı görmek

Kahve falında kendini türbanlı görmek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, mallarının da hayırlı olacağına, mal ve rızkın çoğalmasına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kendini türbanlı gördüyseniz:

  • Herkes söylediklerinizi doğru anlamayabilir.

Kahve falında türban çıkarmak aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin türban taktığını görmek aile hayatlarını bozulacağına, kudret ve destek olacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı türban takmak huşu içinde devam edeceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine rivayet eder.

Kahve falında türbanlı kadınlar görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının türban taktığını görmek yönetici olacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında türbanlı gelin olmak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında birini türbanlı görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah türban görmek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir