AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi türban görmek

Kahve falında mavi türban görmek

Kahve falında mavi türban görmek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine işarettir.

Kahve falında mavi türban gördüyseniz:

  • Hayatınızın eksik veya problemli yerlerini dengelemenize yardım edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında mavi türban görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi türban takmak bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, emrinde insan çalıştıracağına delalet eder.

Kahve falında kendini türbanlı görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil türban görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına inanılır.

Kahve falında türban çıkarmak işlerin yoluna gideceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının türban taktığını görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine işaret eder.

Kahve falında birini türbanlı görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, sorunların tek kalemde silineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı türban görmek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir